21 dagar kvar

GODKVÄLL! Mitt folkhögskoleliv börjar sippra iväg. Det innebar att lägga sig strax efter 22 varje kväll (blev av lite oklar anledning förtidspensionär) men eftersom att vanligt folk tydligen är uppe senare fick det bli ändring på det nu när det är lov. Nätter är ju bra till mycket, tillexempel till att redigera bilder. 


Julmat och swagtomtar. Skulle helst dela med mig av deras entré på alla möjliga medier men ni får nöja er med beskrivningen metronom, trumma och regnliknande instrument. It was magic. God jul har det iallafall sannerligen varit, trots att jag inte fick mandeln. Fick däremot silvertejp så nu kan resan omöjligt gå fel. Även två biblar så kände mig väldigt from hehe. Juldagen började enligt tradition med en promenad. En mindre fördelaktig detalj var att himlen snart öppnade sig och levererade en vild blandning av regn och hagel. 

Bäverjakt i Säveån.
 
Och dagen följde sedan med ett rungande parti Finans på väldigt många timmar. Jag blev miljonär men vann ändå inte, hårt livet kan vara ibland.
 
Väl hemma fick jag ett ryck att försöka få lite koll på vad som är kvar att fixas. Tog fram Peaceworks fantastiska packlista och det känns rätt stabilt. Lagade ett par sandaler med silvertejp så den har redan kommit till användning, kanske världens bästa produkt om jag får säga det själv. 
 
Nu är klockan snart halv två, colan är slut i glaset och ögonen går i kors. Tror det betyder att jag bör sova. Låt oss därför avsluta med dagens sorgligaste bild, jag kallar den när julgnistan slocknar. Goternacht!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp