Sudwala Caves

SAFARI SAFARI!!!!!!! Nej men vi såg apor så näst intill skulle jag väl säga. Här är dom, observera ungen på magen.

I tisdags var vi bara kort på förskolan och planerade för kommande dagar (vi har börjat med ett eget projekt nu igen, men lite annorlunda mot förra förskolan) för att sedan kunna åka på utflykt. Denna utflykt inkluderade bland annat inköp av fantastiska tyger som vi sedan ska lämna in för att få klänningar uppsydda. Slutstationen var Sutwala caves, en uråldrig gigantisk grotta där personalen har utomordentlig humor och har gett alla stenar väldigt fördelaktiga namn. Och här är något annat fördelaktigt, en söt bild på mama Winnie även om den är lite suddig.


Vi fick en guidad tur i typ en timme inne i grottan där vi fick veta allt om kalcium och hur många miljoner år gamla stenarna var. Halvintressant men temperaturen där inne var ca 18 grader så njöt mkt av turen ändå.


En skönhet vid namn ”Den smältande Magnumen”

Och denna lilla lilla saken (ca tio cm) var ungefär 300 år. DET ÄR SÅ ORIMLIGT HUR KAN DE ENS VETA DET? Blev nästan lite upprörd. Sen fick jag se en skylt vackert rimmad så blev på bättre humör igen.
 
Denna skylt får vara med bara för att jag blev så lycklig över att de rimmat. 

Ja alltså denna dagen var svettig i kvadrat, fläkten var kvällens bästa vän. Har fått för vana att lägga mig extremt tidigt för att det är ett bra sätt att inte längre känna värmen haha. Men efter regn kommer solsken och efter solsken kommer också regn vilket vi fick uppleva i onsdags. Himla fantastiskt och det var väldigt roligt på förskolan också för vi håller numer i egna pass med mindre grupper. Och nu inte bara lektioner utan de äter även osv i vårt klassrum så det känns som att vi har en egen förskola. Mys är det men halsen tycker halvbra om att sjunga femhundra sånger per dag och halvskrika förklaringar på lekar resten av tiden. Detta ska vi även fortsätta med nästa vecka, som är sista veckan innan semestern. Woho tagga badmöjligheter!!!

Men alltså på riktigt jag kan inte beskriva nog hur mycket jag uppskattar regnvädret. Det går att andas, det går att tänka och det går att faktiskt göra saker. Känner inget behov av att gå och lägga mig klockan åtta för att fly undan och är bara allmänt mer taggad på livet. Så det får gärna fortsätta så tack!

Ska snart visa er hur det ser ut hemma hos Winnie, hejdå till dess. 

Allmänt | |
#1 - - Fogel:

Fast om exakt en vecka vill vi att regnet ska sluta! 😀

Upp