Hemma hos mama Winnie

Sanibonani abangane! Fusk, lärde mig precis det ordet men det iallafall betyder vänner. Hej vänner. Nu har vi påbörjat sista veckan på förskolan innan semestern. Tänkte att de kunde vara lite småkul sisådär att se hur det ser ut där vi bor i veckorna. Så ja, luta er tillbaka och njut. 


Framsidan. Har spekulerat lite kring varför gräsmattor inte är så populärt men kan nog hålla med Klaras teori om att det kan vara för att det då är svårt att se ormar osv. Klagar därför sannerligen inte på sanden. 


Vårt rum med totalt överkungliga överkast och kuddar. Alltså allt är verkligen så kungligt? Får lite panik. Men här sover iallafall vi tre, en på tjock madrass på golvet eftersom vi insisterade på att bo i samma rum. 


Köket där våra fantastiska frukostar blir till i form av yoghurt och flingor <33333


Vardagsrummet med TV:n i centrum, precis som hemma. Men även här överkungliga stolar (typ dom vita som inte ens har ngn funktion??) och lite mer pampighet. Fina takdetaljer oså som jag glömde fota. 


Pga problem med avloppet använder vi så länge det är ljust utedasset. Känns som att komma till gamla sommarstugan, men snart ska de flytta till ett gigantiskt hus (åtta sovrum) som jag kanske berättat innan där det inte kommer vara några problem med detta antagligen då det är närmre Nelspruit. Grattis kommande volontärer!


I detta grannhus brukar det hänga massa barn som då och då kommer springande till oss när vi sitter ute för att umgås. Ellert typ skratta åt oss det är lite olika hehe. 


Här brukar vi leta upp skuggfläckar och sitta och fördriva tid med diverse böcker oså. Mysig altan. 


Vattentank på tomten efs det inte fungerar så bra annars.

Är kär i denna matta. 
Och så mama Winnies eget rum. 
 
Visade nu inte badrummet eller barnens rum men någon måtta får det vara med mitt dokumenterande. Soligheten är dock inte realistisk för det sista har det varit väldigt regnigt vilket är helt fantastiskt. Känns som hemma osv. Tack och hej, hamba kahle. 
 
Allmänt | |
Upp