Inkräktning på savannen pt I

Kära vänner. Dagen är kommen (kärlek triumfeeeerar) och detta ickebloggande har lidit mot sitt slut. Vi har haft två mkt fördelaktiga semesterveckor men det kändes fantastiskt konstigt att plötsligt bli turist och leva lyxliv. Har saknat majsgröt så längtar till måndag när vi förhoppningsvis får det på förskolan.

I alla fall, låt oss börja med lite summerande av påsklovets början. I måndags kom Marie, Sofia och Hanna hit ända från Mullsjö!! Tjoho det var kul. Så hängde med dom första veckan. Började med att checka in på ett hotell rätt nära Phumelela för att göra morgondagen så smidig som möjligt. Då stod första alarmet på 3:50 pga SAFARI i Krüger. Jag tänker fortsätta stava det med ü oavsett vad som är rätt för att det känns bra i mitt hjärta. Tack. Det var extremt mysigt, mina älskade elefanter kom väldigt nära och vi hade turen att se lejon. Enda av big five som saknades var leoparden så får väl gå på zoo hemma elr ngt sen. Hm. De sista fem timmarna var dock rätt långtråkiga för då verkade alla djur ta på sig onsynlighetsmantlar. Men vi hade en trefflig guide så det var bra ändå, han försökte sitt bästa med att visa oss intressanta saker. Stod bland annat och tittade länge på en water monitor som jag aldrig riktigt fattade vad det var. Här kommer första av tre bildbomber på djur, dock inte bara från Krüger men mer om det sen. 

Mer djur och mer semester kommer. Ska bara organisera upp 4399235 bilder först ja det blir bra det. Låt oss nu avsluta med en väldigt sällsynt art som ofta håller sig på höga höjder. 

Allmänt | |
Upp