Hejdå Khulancelwati creche

JAHA? Nu har det i princip gått tre månader? Det var ju sjukt. Väldigt sjukt.

I torsdags hade vi vår sista dag på förskolan och det var en dag av evigt hejdå-sägande. Barnen sjöng för oss (på svenska- hejdooouaaa vi elscar errr), vi åt tårta med lärarna, fick mängder med kort (vissa som vi själva hjälpt barnen göra lol) och tog extremt många bilder med varje klass. Det var fint. Men för att vi nu ska uppskatta bilderna och inte tröttna tar vi och delar upp detta inlägg så fler bilder och mer om hejdåandet imorgon.


Tråkigt med fokuset.... men Anna och Konsiwe längst fram är ju så söta så de lider vi ingen nöd på.

 

Och så självklart en bild med de amazing kockarna.
 
På torsdagseftermiddagen åkte vi hem med ganska hängande läppar. Vår one and only Tshepo är inte tillbaka på skolan och han vet inte om han kommer kunna komma tillbaka innan vi åker.... Det suger så fett mycket. Men vi ber för att han ska vara tillbaka nästa vecka annars har han lovat att komma till flygplatsen och säga hejdå. Annat vore katastrof faktiskt. 
 
Igår hade vi myskväll med Maka och Sine (men sistnämnda blev tvungen att smyga iväg på hemligt möte....hehe), vi hade efter pizzaätande och filmtittande många kärlekssamtial om det fanns några på colleget som hade någon "special friend". Alltid lika roligt att prata kärlek alltså, oavsett kultur. Idag ska vi hänga lite mer och laga hamburgare mmmh festmatshelg. Läskas i munnen nu så de får nog inte dröja allt för länge innan detta inträffar. Annars håller vi på att baka för fullt för att kunna ge till Pastor Sthe som haft ansvar för oss och Bongseni som skjutsat oss överallt och ingenstans. Stackarn. Japp det var allt för nu mer bilder kommer imorgon! 
 
Tjohej! Hamba kahle
Allmänt | |
Upp